Varză murată cu legume la Multicooker

Postat de panacris in Mancaruri de post
21 Aug 2014 | 7555 vizualizari
Varză murată cu legume la Multicooker

Asta-i altă provocare! De când am văzut la Timea, savuroasa vărzică, http://www.bucataras.ro/retete/varza-cu-legume-multicooker-61425.html, am rămas cu gândul la ea. Azi am făcut curat printre murături, am mai găsit ceva varză murată. I-am făcut felul alături de ceva legume, sub supravegherea lui Laurențiu-Ionel, pardon, al aparatului Multicooker de la Philips ;) Spor la treabă!

Ingrediente

  • varză murată cca. 1000 g,
  • ardei roșu 2 bucăți,
  • morcovi 2 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată mare,
  • ulei de rapiță 2-3 linguri,
  • mărar uscat 1 fir,
  • foia de dafin 2 bucăți,
  • boia dulce de ardei,
  • pastă de roșii cca. 200 ml.

Mod de preparare

Ceapa, ardeiul, se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei, în vasul Multicooker-ului, setat la programul FRY, ptr cca.6 minute. Între timp se spală, curăță, toacă toate zarzavaturile, la fel și varza murată. După ce a expirat timpul de gătire, se adaugă zarzavaturile și varza tocată fideluță. Se setează aparatul la programul STEW, ptr cca. 60 de minute. Se asezonează de piper, foi de dafin boia și mărar uscat, cca. 1000 ml apă rece, apoi se apasă butonul START, și timp de 60 de minute vă puteți ocupa de alte treburi casnice ;). După ce a expirat timpul de gătire, se ridică capacul se adaugă pasta de roșii și se mai lasă la gătit, pe modul BOIL  cca. 20 de minute. Apoi se deconectează aparatul de la sursa de curent și se poate consuma cu  mămăligă/pâine, ardei iute sau  în zilele de dulce se poate  asezona cu smântână/iaurt și adăuga un ”boț de carne”.

Spor și poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciorba de radacinoase cu mazare verde

Postat de Valclaudia

Ciorba de radacinoase cu mazare verde

Legumele se curata, se spala apoi sub jet de apa rece. Punem uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa tocata si o lasam la sotat la foc potrivit 2-3 minute. Trecem morcovii,pastarnacul si...

Citeste continuarea

Supa crema de linte cu chimen si boia afumata

Postat de merisor67

Supa crema de linte cu chimen si boia afumata

Curățăm cartoful, îl spălăm, îl tocăm în cuburi și îl punem la fiert în apă cu sare. Curățăm ceapa, o tocăm solzișori și o călim în ulei...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.08.2014, 20:13
Varza avem si noi in program zilele astea
la 21.08.2014, 20:13
Măi, da rapidă ai fost Andreea
la 21.08.2014, 20:21
parca vreau si eu un ''cuc'' de asta magic
la 21.08.2014, 20:37
Adele, ai grijă ce-ți dorești
la 21.08.2014, 20:37
buna tare si cu varza murata

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking