Varză murată cu jumări și carne de porc

Postat de panacris in Porc
26 Oct 2014 | 4479 vizualizari
Varză murată cu jumări și carne de porc

No, dacă tot a venit ninsoarea, a trebuit să golim butoiul de varză murată:D! Daaa, știu că vi se pare anormal, să mai avem varză murată, la ora asta :D , dar se mai întâmplă;) Așa că las vorbăria de o parte și vă aduc o mâncărică, comună super bună! ;) Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • varză murată 1 bucată,
  • ceapă galbenă 2 bucați,
  • jumări de porc cca. 50 g,
  • pulpă de porc cca 500 g.,
  • mărar uscat 1 fir,
  • foia de dafin 2 bucăți,
  • cimbru 1 fir,
  • boia dulce de ardei,
  • pastă de gogoșari a la Panacris 3 linguri.

Mod de preparare

Jumările și carnea tăiată cubulețe se pun laprăjit, în vasul Multicooker-ului, setat la programul FRY, ptr cca.6 minute. Între timp se curăță, toacă ceapa și varza murată, ce se adaugp la amestecul de jumări și carne, lăsându-se la prăjit cca 10 minute.  După ce a expirat timpul de prăjire, se adaugă varza tocată fideluță. Se setează aparatul la programul STEW, ptr. 119 de minute. Se asezonează de piper, foi de dafin boia și mărar uscat, cca. 1000 ml apă rece, apoi se apasă butonul START, și timp de 60 de minute vă puteți ocupa de alte treburi casnice ;). După ce a expirat timpul de gătire, se ridică capacul se adaugă pasta de gogoșari și se mai lasă la gătit, pe modul STEW cca. 20 de minute. Apoi se deconectează aparatul de la sursa de curent și se poate consuma cu  mămăligă/pâine, ardei iute.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu jumări și carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Sarmale oltenesti

Postat de sasha

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi mici. Jumarile se dau prin masina de tocat. Se curata ceapa si se toaca. Se caleste ceapa cu carnea si orezul. Se lasa la racit. Intre timp tocam patrunjelul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2014, 20:59
la 26.10.2014, 21:19
la 26.10.2014, 21:19
Cu ce ispite arunci pe aici,noroc ca-s full...
la 26.10.2014, 21:20
la 26.10.2014, 21:24
Vai! Asta trebuia pe la Craciun

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking