Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Postat de panacris in Mancaruri cu carne
29 Iul 2014 | 3454 vizualizari
Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

Așa, titlul e cam pompos, dar prepararea în sine, tare simplă;) Spor și succes!

Ingrediente

  • Pentru perișoare:
  • carne tocată vită+porc cca 300 g.,
  • ceapă galbenă 1 bucată medie,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • orez cu bobul rotund cca. 4 linguri, ou 1 bucată,
  • Pentru sos:
  • sos de Tomate cu capere și măsline verzi de la Băneasa 1 borcan,
  • Pentru Garnitură:
  • paste serpentine de la Băneasa 3 căni,
  • apă 1 cană și 1/2 jumătate,
  • sare iodată.

Mod de preparare

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul,un praf de sare iodată, boia și piper proaspăt măcinat. În vasul aparatului Multi cooker de la Philpis, se răstoarnă conținutul borcanului cu sos de tomate, capere și măsline verzi, se setează aparatul al funcția BOIL, pentru 10 minute, și se apasă butonul START,  după ce  a expirat timpul, se adaugă perișoarele, formate din amestecul de carne de mai sus. Se setează aparatul  pe funcția STEW, ptr 40 de minute, se apasă din nou butonul START.   După ce s-a finalizat programul, vasul Multicooker-ului, se golește, se curăță și apoi se trece la gătirea pastelor. Se pun în vasul aparatului Multicooker, 3 căni de paste, 1 cană și jumătate de apă, apoi se închide capacul, se selectează butonul STEW pentru 20 de minute. După finalizare se deconectează aparatul de la sursa de curent. Farfuria se montează după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Retete similare

Coasta de miel umpluta

Postat de Ina

Coasta de miel umpluta

Avem nevoie de o coasta intreaga, pe care o desprindem cu grija la transarea mielului. Cu un cutit bine ascutit separam carnea de oase ( mergand cat mai aproape de os ) , formand un buzunar in...

Citeste continuarea

Snitele de pui cu cascaval

Postat de sufletista

Snitele de pui cu cascaval

Pieptul de pui il taiem felii, batem feliile, le condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper dupa gust, usturoiul pisat, adaugam smantana si cascavalul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2014, 20:06
Place!
la 29.07.2014, 20:13
la 29.07.2014, 20:14
Buna, bun, bun
la 29.07.2014, 20:16
foarte bune
la 29.07.2014, 20:16
Ce bunatate!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking