Ingrediente
- Pentru perișoare:
- carne tocată vită+porc cca 300 g.,
- ceapă galbenă 1 bucată medie,
- sare iodată,
- piper proaspăt măcinat,
- boia de ardei dulce,
- orez cu bobul rotund cca. 4 linguri, ou 1 bucată,
- Pentru sos:
- sos de Tomate cu capere și măsline verzi de la Băneasa 1 borcan,
- Pentru Garnitură:
- paste serpentine de la Băneasa 3 căni,
- apă 1 cană și 1/2 jumătate,
- sare iodată.
Mod de preparare
Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul,un praf de sare iodată, boia și piper proaspăt măcinat. În vasul aparatului Multi cooker de la Philpis, se răstoarnă conținutul borcanului cu sos de tomate, capere și măsline verzi, se setează aparatul al funcția BOIL, pentru 10 minute, și se apasă butonul START, după ce a expirat timpul, se adaugă perișoarele, formate din amestecul de carne de mai sus. Se setează aparatul pe funcția STEW, ptr 40 de minute, se apasă din nou butonul START. După ce s-a finalizat programul, vasul Multicooker-ului, se golește, se curăță și apoi se trece la gătirea pastelor. Se pun în vasul aparatului Multicooker, 3 căni de paste, 1 cană și jumătate de apă, apoi se închide capacul, se selectează butonul STEW pentru 20 de minute. După finalizare se deconectează aparatul de la sursa de curent. Farfuria se montează după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună! ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|