Mancare de bame

Postat de Brindusa in Mancaruri de legume
30 Aug 2011 | 17101 vizualizari

Pentru astazi am pregatit o mancare rapida, dintr-o leguma mai putin cunoscuta la noi. Nu stiu de ce, pentru ca eu mananc bame de cand ma stiu. Adevarul e ca proaspata nu se prea gaseste in toate pietele. Eu am norocul sa o cultiv in gradina, asa ca imi este la indemana.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 30.08.2011, 22:38
Brindusa. Daca asa ies in farfurie cum ai prezentat...nota 100 de la mine. Imi place reteta imi place gustul....Eee! yo n-am reusit niciodata sa fac ceva aspectuos si nici foarte apetisant. Mi-a iesit mai mereu o kestie "mucilaginoasa"....(nici de aruncat, dar nici de infipt in ea)...o sa incerc reteta ta....
la 30.08.2011, 23:20
Daca sunt fierte in apa cu otet nu mai sunt baloase Si mie-mi place mancarea cu ba,e
la 30.08.2011, 23:50
MVMih, in farfurie este pranzul meu de azi. Daca le faci asa cum am scris eu, sigur nu ies "mucilaginoase". Neaparat sa incerci. Si sa-mi spui cum ti-au placut.
la 31.08.2011, 00:00
Foarte buna mancarica ta :
Si mie imi plac si cu carne si de post; au o aroma deosebita
la 31.08.2011, 07:54
Aş cultiva şi eu, de unde iei seminţele? Şi cum se ultivă, ca fasolea?
la 31.08.2011, 08:18
n-am mancat niciodata..seamana cu fasolea verde?
la 31.08.2011, 09:35
la 31.08.2011, 09:51
nu am mancat
la 31.08.2011, 12:28
la 31.08.2011, 13:57
intaresant
la 01.09.2011, 00:52
nu am mancat dar o sa le incerc cat mai curand
la 01.09.2011, 07:55
am mancat bame o singura data in viata mea la niste rude si mi-au placut,erau mult mai mici decat bamele din pozele tale.......or fi mai multe soiuri?
la 01.09.2011, 18:48
Ade200: nu eu sunt cea care le cultiva . Eu doar le pregatesc (sau celmult le adun) Ies din seminte. Cred ca se gasesc la orice magazin cu seminte de legume.
la 01.09.2011, 18:49
LUK, nu seamana deloc cu fasolea verde. Mi-e greu sa-ti explic gustul, dar mie imi plac tere mult
la 01.09.2011, 18:51
SENO, da pot fi de mai multe soiuri. Anul asta le-am avut pe cele din poza: foarte lungi si subtiri. Bamele de obicei cand cresc mari devin fibroase si nu mai sunt bune de mancat. Acestea, insa, sunt foarte fragede chiar si asa mari.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking