Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc. De data aceasta ne-a ajutat multicookerul sa o pregatim fara prea multe griji. Si a iesit tare gustoasa!
Ingrediente
![]() Mod de preparareCuratam toate legumele si le tocam cuburi, respectiv rondele. Portionam carnea in bucati mai mici. Pornim Multicookerul Crock-Pot Express pe programul Brown/Saute, pentru 15 minute, temperatura High. Adaugam uleiul, il lasam sa se incinga si rumenim usor bucatile de carne, pe toate partile. Adaugam pe rand: ceapa, o lasam sa se patrunda, apoi radacinoasele si le amestecam bine sa se patrunda si acestea. Dupa expirarea timpului adaugam pasta de rosii, usturoiul presat, cartofii, apa, condimentele, frunze rupte de busuioc si amestecam bine toate ingredientele. Asezam capacul multicookerului cu supapa pe pozitia inchis. Setam programul Meat/Stew pentru 35 de minute. Dupa expirarea programului, multicookerul trece automat pe functia de mentinere la cald a preparatului. Servim mancarea de cartofi cu afumatura de porc presarata cu patrunjel verde, alaturi de muraturi si branza. Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
|
Postat de merisor67
Pregătim carnea, curățând-o și porționând-o, apoi o stropim ușor cu zeamă de lămâie și presărăm peste ea sare și piper. O lăsăm la rece 20-30 de minute,...
Citeste continuareaPostat de privatelaura
In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune , se toarna laptele rece, smantana lichida, un praf de sare. Se adauga indulcitorul, apoi orezul spalat. Se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|