Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt

Postat de cristinutanicolita in Mancaruri cu carne
17 Sep 2015 | 2332 vizualizari
Mâncare de cartofi cu kaizer,  cârnăciori  și ardei copt

Ingrediente

  • 1 kg cartofi roșii
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 200 g kaizer
  • 200 g cârnăciori prăjiți
  • 1 kg ardei capia
  • 2 lg pastă de roșii
  • pătrunjel

Mod de preparare

Mai întâi se pune ardeiul la copt. (Eu l-am copt în tava la cuptor electric).

Curățăm ceapa, morcovul și cartofi. 

Ceapa o tăiem, morcovul îl dam pe răzătoare. 

Cartofii îi tăiem cubulete. 

Tăiem kaizer și cârnăciorii. 

Punem ulei la încins intr-o cratiță.  Adăugăm kaizerul, cârnăciori și legumele. Le lăsăm câteva minute sa se călesca puțin. Adăugăm cartofii și acoperim cu apa. Acoperim și lăsăm la fiert. 

Ardeiul copt îl curatam și tăiem fâșii, sau cum dorim. 

Când au fiert cartofii, se adaugă pasta de roșii și ardei. Se potrivește gustul de sare și se mai lasă 5 min. 

La sfârșit se adaugă pătrunjel. 

Poftă buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulada de carne tocata cu legume

Postat de Alina26

Rulada de carne tocata cu legume

1.Intr-un bol am pus carnea tocata de pui si de porc,am adaugat pesmet,parmezan ras,oul,patrunjel,putina sare si piper,am mestecam bine si l-am pus deoparte. 2.Intr-o tigaie am incins uleiul de...

Citeste continuarea

Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)

Postat de Valentin68

Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)

Mai intai, pregatim carnea si pestele, le saram si condimentam, apoi ne apucam sa facem focul pentru gratar. Cand jarul este la intensitate maxima si gratarul este incins bine, ne apucam sa punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2015, 08:10
Ardeiul copt da toata aroma si face diferenta
la 17.09.2015, 08:12
Buna,buna !
la 17.09.2015, 08:19
Papa bun!
la 17.09.2015, 08:33
la 17.09.2015, 08:58
bun, bun!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking