Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt

Postat de cristinutanicolita in Mancaruri cu carne
17 Sep 2015 | 2321 vizualizari
Mâncare de cartofi cu kaizer,  cârnăciori  și ardei copt

Ingrediente

  • 1 kg cartofi roșii
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 200 g kaizer
  • 200 g cârnăciori prăjiți
  • 1 kg ardei capia
  • 2 lg pastă de roșii
  • pătrunjel

Mod de preparare

Mai întâi se pune ardeiul la copt. (Eu l-am copt în tava la cuptor electric).

Curățăm ceapa, morcovul și cartofi. 

Ceapa o tăiem, morcovul îl dam pe răzătoare. 

Cartofii îi tăiem cubulete. 

Tăiem kaizer și cârnăciorii. 

Punem ulei la încins intr-o cratiță.  Adăugăm kaizerul, cârnăciori și legumele. Le lăsăm câteva minute sa se călesca puțin. Adăugăm cartofii și acoperim cu apa. Acoperim și lăsăm la fiert. 

Ardeiul copt îl curatam și tăiem fâșii, sau cum dorim. 

Când au fiert cartofii, se adaugă pasta de roșii și ardei. Se potrivește gustul de sare și se mai lasă 5 min. 

La sfârșit se adaugă pătrunjel. 

Poftă buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de cartofi cu kaizer, cârnăciori și ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată

Postat de panacris

Pulpe și piept de gâscă pe pat de varză murată

Carnea de gâscă se pune la fiert în apă rece, atenție fără sare, cca. 30 de minute Să fie fiartă cam pe jumătate :D! Între timp varza murată se taie fideluță și...

Citeste continuarea

Chifle umplute cu pui

Postat de Meea

Chifle umplute cu pui

     Amestecam oul, drojdia, sarea, apa si zaharul. Punem acest amestec peste faina si adaugam untul taiat cubulete. Se framanta un aluat pana cand devine elastic si lipicios (se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2015, 08:10
Ardeiul copt da toata aroma si face diferenta
la 17.09.2015, 08:12
Buna,buna !
la 17.09.2015, 08:19
Papa bun!
la 17.09.2015, 08:33
la 17.09.2015, 08:58
bun, bun!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking