Mancare de cartofi cu pui si usturoi

Postat de Brindusa in Pui
5 Mar 2011 | 22483 vizualizari

Toata lumea stie ca-mi place mancarea Indiana. Si cea Italiana. Si cea Chinezeasca. De aceea blogul meu e plin cu astfel de retete. Putine sunt mancarurile Romanesti pe care le fac si mai putine cele pe care le mananc. Asta pentru ca in marea lor majoritate sunt facute cu carne de porc sau cu ceapa prajita. Nu sunt prietena cu nici una dintre ele. Din cand in cand insa, mai ales la insistentele sotului meu, trebuie sa revin la basic-ul bucatariei romanesti. Spre bucuria mea, am invatat reteta aceasta de mancare de cartofi de la soacra mea. Nu contine nici fir de ceapa prajita. Si este foarte buna. Sa v-o spun si voua.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 05.03.2011, 21:55
sa-mi tii o portie pentru maine
la 05.03.2011, 22:03
si eu vreau
la 05.03.2011, 22:10
Rocsy, pentru tine chiar doua
la 05.03.2011, 22:11
Sufletista, cred ca trebuia sa fac mai multa. Ia uite Rocsy cat a mancat
la 05.03.2011, 22:27
la 05.03.2011, 22:30
delicioasa
la 05.03.2011, 22:31
delicioasa
la 05.03.2011, 22:39
la 05.03.2011, 22:49
la 06.03.2011, 00:08
super bun
la 06.03.2011, 00:53
Imi place cum arata iar de gust nu mai spun nimic sigur delicios
la 06.03.2011, 08:05
la 06.03.2011, 15:43
delicioasa
la 06.03.2011, 18:33
arata si bine si e si buna
la 07.03.2011, 09:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking