Ingrediente
- 2 dovlecei (1 galben+1 verde);
- 2 linguri ulei de masline;
- 1 ceapa;
- 3-4 catei de usturoi;
- 1/2 ardei rosu iute;
- cimbrisor uscat;
- sare;
- piper;
- marar.
Mod de preparare
Ceapa tocata se caleste in ulei de masline si putina apa.
Cand s-a inmuiat, se adauga usturoiul tacat (se zdrobeste cu lama cutitului, apoi se taie), dovleceii feliati subtire si condimentele.
Se mai adauga putina apa, se pune capacul si se lasa 5 minute sa se inmoaie, apoi se adauga ardeiul taiat rondele.
Se mai lasa pe foc 5 min si se mai adauga apa, daca este nevoie.
Se serveste cu marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|