Mancare de fasole verde si tartite de curcan

Postat de ladydi in Curcan
16 Dec 2016 | 5275 vizualizari
Mancare de fasole verde si tartite de curcan

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde congelata
  • 700 g tartite de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 fire praz
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 borcan lecio (sos de rosii si ardei)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

 

 

Punem tartitele de curcan (spalate si curatate in prealabil) la fiert, in apa cu sare, spumuindu-le bine. Intre timp, pregatim legumele: radem morcovii, tocam prazul si usturoiul, taiem ardeii cubulete (eu am avut de la congelator gata taiati :P ), tocam patrunjelul (si din aceasta am la congelator :D ). Cand sunt fierte tartitele, le scoatem din supa si dupa ce se racesc un pic, le taiem bucatele. Intr-o cratita, incingem putin ulei si calim prazul si usturoiul 2-3 minute. Adaugam ardeiul, morcovii si apoi bucatelel de carne. Le lasam cateva minute, dupa care stingem cu supa in care au fiert tartitele. Cand sunt fierte, potrivim gustul de sare si piper si adaugam fasolea verde. Lasam sa dea cateva clocote si adaugam lecio. Dupa 2-3 minute, presaram patrunjelul tocat si oprim focul. Servim cu smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde si tartite de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musaca de vinete, cartofi si carne de curcan

Postat de Oana

Musaca de vinete, cartofi si carne de curcan

Vanata se curata de coaja si se taie rondele, se presara cu sare si se lasa sa se odihneasca pana pregatim carnea. Se pune putin ulei intr-o tigaie adanca. Se adauga carnea de curcan taiata...

Citeste continuarea

Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker

Postat de miha

Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker

In oala interioara a aparatului punem carnea taiata bucati potrivit de mari si cateva linguri cu ulei de masline. Selectam programul FRY si setam timpul la 15 minute. Apasam START. Prajim usor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.12.2016, 20:00
Îmi place combinţia, chiar dacă-i post, în general îmi place fasolea verde, indiferent de combinaţii. Bun!
la 16.12.2016, 20:02
la 16.12.2016, 20:05
Bun!
la 16.12.2016, 20:17
tartite de cocos nu aveti?;-bd;-bd
la 16.12.2016, 20:26
Padre, am scris acum cateva zile ca voi postat tot felul de retete pe care nu le-as fi facut acum in mod normal, dar a trebuit sa salvez mancarea din congelator. ?

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking