Ingrediente
- 1 dovlecel mediu
- 4-5 cartofi potriviti
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 3-4 catei de usturoi
- 6 ardei copti (eu am avut unii conservati la borcan, dulci)
- 1/2 lingurita pudra de ghimbir
- 1/2 lingurita pudra de cury
- 1/2 lingurita pudra de chimen
- 1/2 lingurita sare de mare
- un pic de piper
- 100 ml apa
- 2-3 linguri ulei
- patrunjel verde uscat
- busuioc verde proaspat
Mod de preparare
Curatam si spalam legumele.
Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul si ceapa cubulete mici. Usturoiul il taiem rondele iar ardeiul copt il taiem bucatele.
Toate legumele le punem in vasul de ceramica al aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital, adaugand apoi un pic de ulei, condimentele si apa.
Acoperim vasul aparatului slow cooker Crock-Pot cu capacul din dotare si dupa ce conectam aparatul la o sursa de curent, selactam temperatura ‘High” si timpul de gatire de 3.5 ore.
La final adaugam patrunjel verde uscat si tocam si cateva frunze de busuioc.
Dupa terminarea programului aparatul trece automat pe functia de pastrare cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume cu ardei copt la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|