Mancare de legume cu masline si ierburi de provence la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de rocsi_1612 in Slow Cooker
5 Sep 2015 | 4256 vizualizari
Mancare de legume cu masline si ierburi de provence la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

O mancare cu multe legume de sezon, multe arome, culori, pregatita la slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L. Va poftesc la masa daca va place!

Ingrediente

  • 1 dovlecel mic
  • 1 vanata mica
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 ardei galben
  • 1/2 gogosar
  • 1/2 ardei kapia
  • 2 rosii de gradina
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g masline negre cu samburi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita ierburi de provence
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri pasata de rosii

Mod de preparare

Spalam vanata, dovlecelul, le indepartam capetele si le taiem cuburi potrivite. Curatam ceapa, o tocam marunt. Cartoful curatam, il taiem bucati lunguiete. Ardeiul kapia, galben, gogosarul, le curatam de seminte, le taiem bucatele potrivite. Rosiile le decojim de pielita, le taiem fasii pe lungime. Punem uleiul in vasul aparatului Crock Pot si legumele pregatite mai sus. Presaram sare, piper, boia dulce, ierburile de provence si amestecam.

Turnam o 3/4 de cana cu apa, amestecam, punem capacul. Conectam aparatul de gatit slow cooker Crock-Pot  4.7l la curent, selectam modul High si un timp de 3 ore. Cu 30 de minute inainte ca timpul sa fie gata, verificam legumele si daca sunt bine patrunse, punem maslinele, pasata de rosii, usturoiul curatat si taiat bucati mai mari. Amestecam,  punem iar capacul si lasam pana expira timpul de preparare.

Cand este gata, scoatem din priza aparatul, lasam mancarea sa se racoreasca putin si servim. Nu aveti Crock-Pot, nu este nici o problema, pregatiti mancarea intr-o cratita pe aragaz. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume cu masline si ierburi de provence la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Firul de praz se curata, se spala si se taie rondele de 2 centimetri. Maslinele se scurg de zeama. In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pun uleiul, prazul si maslinele. Se presara...

Citeste continuarea

Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale

Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot

Legumele se curata, se spala si se taie bucati potrivite. In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 lse pune uleiul si toate legumele taiate. Se presara vegeta si piper si se amesteca. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2015, 12:31
buna buna
la 05.09.2015, 12:47
Ce farfurie veselă!
la 05.09.2015, 12:53
Buna!
la 05.09.2015, 13:19
Ce bunătate!
la 05.09.2015, 13:37
Ce bine arataaaaaa! Stilul tau de prezentare a retetelor este inconfundabil!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking