Ingrediente
- 500 grame cartofi
- 1/4 varza alba
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 paksoi (varza chinezeasca; poate fi inlocuit cu spanac)
- 3 linguri ulei de masline
- sare, piper
Mod de preparare
Se spala cartofii foarte bine si nu se curata de coaja. Se taie longitudinal in sferturi, apoi in felii.
Se taie varza julienne. Se curata ceapa si morcovii de coaja. Ceapa se taie julienne, iar morcovii rondele. Paksoi se toaca marunt.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu spre mare. Se adauga cartofii, se lasa 3-4 minute pana se rumenesc usor, se intorc, se adauga sare si piper si se mai lasa putin. Se gatesc 8-10 minute, pana sunt aproape gatiti complet.
Se adauga restul legumelor, sare si piper si se acopera cu un capac. Se lasa 5-7 minute la foc mic.
Se consuma imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|