4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Mancare de mazare cu carne de pui ca la mama acasa este o mancare atat de simpla, si totusi delicioasa! Am crescut cu aceasta mancare si acum o preparam si noi cu mare drag.
Ingrediente
Mod de preparareCum se prepara Mancare de mazare cu carne de pui ca la mama acasa -incingem 3-4 linguri de ulei intr-o tigaie si rumenim ciocanelele de pui. Cand au prins o culoare placuta, aurie le scoatem din tigaie si le tinem la cald; -in acelasi ulei calim ceapa (tocata marunt) pana ce aceasta devine sticloasa, dupa care adaugam si morcovii (taiati rondele) si mai lasam cateva minute sa se caleasca impreuna; -punem ciocanelele peste ceapa si morcovi, adaugam si mazarea, punem putina apa si sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc mic pana ce carnea si mazarea fierb si sosul scade; -la final adaugam mararul tocat marunt si potrivim cu sare si piper! Servim cu salata de varza sau muraturi asortate POFTA BUNA! Recomandam si supa crema de mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne de pui ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Bucataras
Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii. Călește usturoiul, dar adaugă-l în...
Citeste continuareaPostat de Irina
Am dezosat pieptul de pui si l-am taiat fasii subtiri, ca pentru snitele. Am asezat trei fasii de piept usor suprapuse si le-am batut. Acestea vor forma o rulada. Am rasnit putine condimente...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|