Ingrediente
- Ingrediente pentru Mancare de mazare cu coasta afumata, reteta gustoasa si satioasa, ideala pentru sezonul rece
- 1 kg mazare verde congelata
- 700 g coasta afumata, taiata in bucati mai mici
- 2 cepe
- 2morcovi
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
- ulei
- pasta de tomate
- marar proaspat
Mod de preparare
Cum se prepara Mancare de mazare cu coasta afumata, reteta gustoasa si satioasa, ideala pentru sezonul rece
Bucatile de coasta afumata se fierb timp de 1 ora, dupa care se scot pe o farfurie. Apa in care au fiert se pastreaza.
Ceapa, morcovii si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei si 2 linguri de apa.
Se adauga coasta afumata, se amesteca bine si se lasa pe foc cateva minute.
Se adauga mazarea, foaia de dafin, sarea, piperul si pasta de tomate.
Se acopera cu apa in care au fiert coastele, cat sa acopere mazarea.
Lasati sa fiarba la foc mic fara capac aproximativ 40 de minute, pana cand sosul a scazut si legumele sunt fierte.
Se serveste cu marar proapat tocat.
Va propunem si reteta de Mancare de mazare verde cu carnati de casa sau reteta Cartofi taranesti, pentru un pranz grozav, gata in 30 minute
Va mai recomandam si reteta de Mancare de mazare cu aripi de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu coasta afumata, reteta gustoasa si satioasa, ideala pentru sezonul rece" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|