Ingrediente
- 450 g mazare cu morcovi(pachet congelat)
- 600 g gnocchi
- 4 carnati semiafumati(Radic)
- 250 g sunca presata, in crusta de boabe de mustar
- 2 cepe
- 1 radacina patrunjel
- 1 ardei capia rosu
- 1 ardei gras verde
- 20 g unt
- 20 ml ulei de masline
- 250 g pasta de rosii cu ardei copt
- sare
- 1 lingurita zahar
- piper
- busuioc
- oregano
- 2 foi dafin
- marar
- patrunjel verde
Mod de preparare
Se curata ceapa si se toaca solzisori, apoi se pune la calit in unt si ulei de masline, in vasul multicookerului, pe modul FRY, setat pentru un timp de 15 minute.
Se curata radacina de patrunjel, se taie in cuburi si se adauga peste ceapa cand aceasta devine sticloasa.
Se adauga carnatii prajiti in prealabil si taiati in rondele, precum si sunca presata taiata in cuburi, mazarea congelata si se acopera totul cu apa fierbinte.
Se seteaza programul Stew pentru o ora.
Dupa 20 de minute, se ridica capacul si se asezoneaza mancarea cu putina sare si condimente, dar si cu pasta de rosii cu ardei copti, se mai lasa la fiert 15 minute, dupa care se adauga ardeii tocati in cuburi si gnocchi.
Se mai potriveste gustul de sare si condimente, iar dupa deconectarea aparatului de la sursa de curent, se adauga verdeata tocata marunt.
Am setat timpul de preparare pentru o ora, dar in maxim 45 de minute, mancarea a fost gata, asa ca am deconectat aparatul inainte de expirarea timpului setat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu gnocchi si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|