Ingrediente
- Ingrediente Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa:
- 1 kg mazare verde
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 4-5 pulpe superioare
- 1 leg marar verde
- 2 lg bulion
- ulei de floarea soarelui
- 1 l apa
- sare
- piper
Mod de preparare
Cum se prepara Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa:
Curata pulpele de eventualele impuritati si condimenteaza-le cu sare si piper.
Curata ceapa si morcovul. Taie marunt ceapa si rade fin morcovul.
Pune la incins ulei de floarea soarelui, adauga ceapa si morcovul si lasa la foc mic sa se caleasca incet, sa iasa dulceata din legume. Condimenteaza cu sare si piper si, daca e cazul, adauga cate 2-3 lg apa sa iasa si mai bine.
Adauga pulpele de pui si rumeneste-le la foc iute, pe ambele parti.
Adauga mazarea si lasa cateva minute, apoi pune apa, bulionul si mararul tocat marunt si lasa sa fiarba pana scade zeama si carnea este gatita bine.
Serveste mancarea de mazare cu Castraveti murati. Este o bunatate!
Iti recomandam sa incerci si reteta de Supa crema de mazare sau varianta de Mancare de mazare de post.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa si rapida" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|