Mancare de naut cu scarita afumata

Postat de deyutzky in Mancaruri cu carne
8 Feb 2016 | 4848 vizualizari
Mancare de naut cu scarita afumata

Ingrediente

  • 2 bucati de scarita afumata
  • 3 conserve de naut fiert (3x400g)
  • 1 si 1/2 cana suc de rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura zarzavat de casa
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare (daca mai este nevoie)
  • piper
  • 1/2 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Curatam si spalam ceapa, iar apoi o taiem marunt.

Intr-o oala punem uleiul la incins, adaugam ceapa si putina apa (2-3 linguri) si o lasam timp de cateva minute. 

Spalam bine scarita si o taiem bucati, apoi o adaugam peste ceapa si o calim impreuna ceapa.

Adaugam apa cat cuprinde, zarzavatul si lasam la fiert la foc potrivit. 

Cand carnea este aproape fiarta, adaugam sucul de rosii, nautul scurs bine de zeama, usturoiul (curatat, spalat si dat pe razatoarea mica), sare si piper dupa gust.

Mai lasam la fiert aprox. 10-15 minute la foc mic. 

La final presaram patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna! 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piftie de pui si curcan

Postat de lucy2002

Piftie de pui si curcan

Spalam bine carnea. Adaugam apa rece peste carne cu trei degete mai mult si o punem la fiert la foc rapid. Cand incepe sa fiarba si avem spuma o indepartam din cand in cand. Adaugam legumele si...

Citeste continuarea

Praz umplut cu carne

Postat de gospodariu

Praz umplut cu carne

Pentru inceput vom pregati prazul ce ulterior il vom umple.Asadar,vom spala prazul, il vom taia de lungimea unei tigari si vom scoate miezul usor cu degetul formand tuburi.    Separat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2016, 18:45
Bunatate mare! Deyulet frumos
la 08.02.2016, 18:56
Ce mancarica buna! d d
la 08.02.2016, 19:14
Multumesc, Ruxulet dragut!
la 08.02.2016, 19:14
imi place ce ai facut tu aici
la 08.02.2016, 19:14
Multumesc, Licurici cu sclipici

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking