Mancare de sfecla cu legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de timea in Slow Cooker
16 Apr 2015 | 5092 vizualizari
Mancare de sfecla cu legume la slow cooker Crock-Pot

O mancare plina de vitamine, gustoasa si usor de facut, asta va prezint eu acum. E facuta la slow cooker Crock-Pot insa se poate face si in cuptor.

Ingrediente

  • 2 buc. de sfecla
  • 4 morcovi
  • 3 cepe mici
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 4-5 catei de usturoi
  • optional o conserva de fasole rosie boabe sau de naut fiert
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Incepem prin a curata si spala legumele.

Punem in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot un pic de ulei de masline.

Ceapa, ardeiul verde si ardeiul rosu le taiem bucatele (nu foarte mici) si le punem in vasul de ceramica.

Adaugam sarea, piperul si pudra de ghimbir si amestecam.

Morcovii ii taiem rondele iar sfecla o taiem cubulete adaugandu-le pe rand in vas.

Amestecam ingredientele sa se imbine condimentele si restul legumelor.

Acoperim vasul cu capacul din dotare si dupa ce conectam aparatul la o priza, selactam temperatura pe ‘High” si timpul de gatire de 4 ore ( la inceput l-am pus la 3 ore insa intre timp am prelungit pentru ca sfecla mi s-a parut inca tare dupa 3 ore).

Inainte cu 20 de minute de terminarea programului adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si fasolea rosie sau nautul (se spala atat fasolea cat si nautul de apa din conserva si doar apoi se pune peste mancare)

La final adaugam patrunjel verde tocat.

Dupa terminarea programului aparatul trece automat pe functia de pastrare cald. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de sfecla cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa de berbecut in stil grecesc la slow cooker Crock- Pot 4,7L

Postat de Ksenya

Supa de berbecut in stil grecesc la slow cooker Crock- Pot 4,7L

Carnea o portionam in bucati potrivite, o spalam in cateva ape si o punem la fiert. Cand se formeaza spuma varsam apa si o transferam in vasul slow cooker-ului Crock-Pot . Adaugam prazul...

Citeste continuarea

Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Am facut 10 sarmale si 3 ardei umpluti. Am ales 10 foi pentru impachetat sarmalele, le-am taiat potrivit, cat sa fac o sarma nici prea mare, nici prea mica. Foile de varza le-am trecut prin apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2015, 21:03
Ce bunatate!
la 16.04.2015, 21:08
delicios
la 16.04.2015, 21:24
Ce bine arata
la 16.04.2015, 21:24
merci fetelor
la 16.04.2015, 21:36

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking