Mancare de urzici (de post)
Postat de ancutsa in Mancaruri de post 16 Mar 2019 | 3974 vizualizari
O reţetă de primăvară, potrivită pentru perioada Postului, mai puțin în Săptămâna Mare.
De obicei le pregătesc cu usturoi, ceapă și făină. Dar mama m-a sfătuit să le fac cu usturoi verde, fără ceapă și făină, că sunt mai ușoare așa. Știe ea ce știe, pentru că au ieșit foarte gustoase.
Le-am servit alături de mămăligă caldă și hrean ras.
Retete de post creative
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 16.03.2019, 21:18
la 16.03.2019, 21:48
Ce mancare buna ai facut!
la 16.03.2019, 22:09
Foarte bune și sănătoase, urzicile...!
la 17.03.2019, 08:19
De ce mai putin in Saptamana Mare?
la 17.03.2019, 10:16
Buna!
la 17.03.2019, 11:10
Buna!
la 17.03.2019, 11:32
Apreciez munca!
la 17.03.2019, 13:18
Motan
la 17.03.2019, 13:18
Domnule Vasile
la 17.03.2019, 13:18
Multumesc mult, Tabita!
la 17.03.2019, 13:19
Multumesc frumos, Rodica!
la 17.03.2019, 13:23
Gaby, pentru ca, atunci cand Iisus se afla pe cruce, in Vinerea Mare, a fost batut cu urzici, iar buzele Lui au fost udate cu otet. Unii spun ca toata Saptamana Mare nu se mananca urzici sau otet.
la 17.03.2019, 13:24
Multumesc frumos, domnule Dante!
la 17.03.2019, 13:24
Multumesc frumos, Adi!
COMENTEAZA