Mancare de urzici (de post)

Postat de ancutsa in Mancaruri de post
16 Mar 2019 | 3974 vizualizari

O reţetă de primăvară, potrivită pentru perioada Postului, mai puțin în Săptămâna Mare. De obicei le pregătesc cu usturoi, ceapă și făină. Dar mama m-a sfătuit să le fac cu usturoi verde, fără ceapă și făină, că sunt mai ușoare așa. Știe ea ce știe, pentru că au ieșit foarte gustoase. Le-am servit alături de mămăligă caldă și hrean ras. Retete de post creative

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 16.03.2019, 21:04
la 16.03.2019, 21:18
la 16.03.2019, 21:48
Ce mancare buna ai facut!
la 16.03.2019, 22:09
Foarte bune și sănătoase, urzicile...!
la 17.03.2019, 08:19
De ce mai putin in Saptamana Mare?
la 17.03.2019, 10:16
Buna!
la 17.03.2019, 11:10
Buna!
la 17.03.2019, 11:32
Apreciez munca!
la 17.03.2019, 13:18
Motan
la 17.03.2019, 13:18
Domnule Vasile
la 17.03.2019, 13:18
Multumesc mult, Tabita!
la 17.03.2019, 13:19
Multumesc frumos, Rodica!
la 17.03.2019, 13:23
Gaby, pentru ca, atunci cand Iisus se afla pe cruce, in Vinerea Mare, a fost batut cu urzici, iar buzele Lui au fost udate cu otet. Unii spun ca toata Saptamana Mare nu se mananca urzici sau otet.
la 17.03.2019, 13:24
Multumesc frumos, domnule Dante!
la 17.03.2019, 13:24
Multumesc frumos, Adi!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking