Ingrediente
- 1 vanata
- 1 dovleac
- 1 ceapa
- 1 ardei
- marar verde
- rosie si suc de rosie sau putin bulion
- 2-3 linguri ulei ulei
- sare
- piper
Mod de preparare
Spalam si curatam legumele .
Ceapa o taiem si o calim in putin ulei. Cand este transparenta adaugam ardeiul , vanata (eu nu o curat de coaja , doar o spal bine) si dovleacul. Asezonam cu sare si piper,adaugam rosia fara coaja taiata in cubulete si putin bulion daca va place si lasam sa fiarba pana se inmoaie toate legumele . La final punem marurl verde tocat marunt .
Este foarte buna calda , dar si rece
Se poate manca alaturi de orez , cartofi sau orice alceva doriti
Eu o mananc pe paine :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete si dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|