Mancare scazuta cu dovlecei si pastai, de post

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri de post
26 Iul 2016 | 12224 vizualizari

Imi place cand gasesc pe piata atatea legume proaspete, imi place sa le folosesc in diverse preparare ca au o alta savoare proaspete decat atunci cand le folosesti conservate. In zile de post, aceste mancaruri de legume, in diverse combinatii, mi se par atat de grozave. Merg foarte bine si langa o bucatica de carne, dar eu zic ca, din cand in cand, mai merge si cate o mancare fara carne. Voi ce parare aveti? Pana atunci, haideti la masa!

Inapoi la reteta

Comentarii (43)

la 27.07.2016, 07:46
Ce bună e!
la 27.07.2016, 08:27
foarte buna , chiar ieri dupa masa am facut si eu dar am pus linte in ea ...super
la 27.07.2016, 09:14
Ma bucur Dey
la 27.07.2016, 09:15
Simona, multumesc!
la 27.07.2016, 09:16
Timea si mie imi plac legumele, indiferent de zi, insa ai mei, mai mult in zile de post mananca legume. Daca nu e zi de post si le dau legume, trebuie neaparat sa aiba si ceva carne langa, altfel mai strmba din nas ca nu se satura, ca nu stiu ce.
la 27.07.2016, 09:17
Multumesc mult Merisor
la 27.07.2016, 09:17
Buni, multumesc
la 27.07.2016, 09:17
Multumesc Bianca
la 27.07.2016, 09:17
Multumesc Mirela
la 27.07.2016, 09:18
Anca, multumesc mult
la 27.07.2016, 12:04
place
la 27.07.2016, 16:17
la 27.07.2016, 18:56
Multumesc Lau
la 27.07.2016, 18:56
Daniela
la 01.08.2016, 10:55
O bunatate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking