Mancarica cu pastai

Postat de caroline in Mancaruri cu carne
12 Oct 2014 | 2881 vizualizari
Mancarica cu pastai

Ingrediente

  • 1,5 kg pastai
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 3 carnati proaspeti
  • 4-5 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • knorr
  • ulei

Mod de preparare

Pastaile se spala si se rup capetele. 

Carnatii ii feliem rondele si ii prajim in ulei incins . Cand sunt gata ii scoatem pe o farfurie si acoperim pentru a-i mentine calzi.

Ceapa o curatam,o spalam si o taiem julienne . Ardeiul gras il taiem in doua , eliminam cotorul,semintele si nervurile si il taiem fasii subtiri . 

Punem o tigaie cu putin ulei la incins,adaugam ceapa impreuna cu ardeiul si lasam sa se caleasca la foc potrivit . 

Adaugam apoi pastaile ,amestecam,punem sare,piper dupa gust si adaugam putina apa . Lasam sa fiarba la foc mic .

Cand pastaile au fiert , punem sucul de rosii ,knorr si amestecam lasand la foc potrivit inca 10 minute . 

La final adaugam carnatii la tigaia cu pastai,amestecam si servim. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu pastai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Postat de vasimur

Mancarica de pastai, cu ciolan afumat

Curățăm ceapa, usturoiul, ardeii și roșiile și le spălăm bine cu apă rece. Observație1: Dacă avem ciolan cu os, îl punem la fiert și-l lăsăm până ce carnea se...

Citeste continuarea

Mancarica de fasole verde cu sos de rosii

Postat de ctlina

Mancarica de fasole verde cu sos de rosii

Într-o cratiță adinca, se aduce la fierbere un litru de apa . Adaugăm o linguriță de sare grunjoasă și fasolea verde . Lasam să fiarba 15 minute. Treceți apoi fasolea verde in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2014, 20:10
la 12.10.2014, 20:11
la 12.10.2014, 20:13
la 12.10.2014, 20:17
la 12.10.2014, 20:27

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking