Ingrediente
- 2 kg ardei copti
- 400-500 gr rosii
- 4 cepe mari
- 100 ml ulei
- marar
- patrunjel
- sare. piper
- usturoi
Mod de preparare
Oparim rosiile intr-un vas cu apa fierbinte si le indepartam pielita, apoi le taiem cubulete.
Eu am avut ardeii copti de cu seara.
Ceapa curatata si spalata se taie julien.
Intr-o tigaie punem ulei la incins si adaugam ceapa si lasam pana se inmoaie, dupa care adaugam rosiile, un pic de sare si mararul uscat, mai lasam 5 minute, amestecam si adaugam ardeii taiati fasii, potrivim de gust cu sare si piper si lasam inca 5 minute pe foc, tragem tigaia deoparte. Adaugam usturoiul pisat si patrunjel verde, dupa ce am oprit focul pentru as pastra aromele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei copti cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|