Ingrediente
- Ingrediente Mancarica de cartofi cu coada afumata de porc - Reteta savuroasa si usor de preparat:
- 1 kg cartofi
- 2 cozi afumate de porc (sau alta afumatura)
- 2 cepe potrivite
- pasta de tomate (dupa gust)
- 30 ml ulei de floarea soarelui
- apa
- sare
- piper
Mod de preparare
Cum se prepara Mancarica de cartofi cu coada afumata de porc - Reteta savuroasa si usor de preparat:
Curata si spala cartofii si cepele.
Taie cartofii in cuburi potrivite, iar ceapa in cubulete.
Pune pe foc un wok mare sau o cratita si pune putin ulei de floarea soarelui. Adauga ceapa maruntita si lasa pe foc pana se inmoaie si devine transparenta. Las-o la foc mica sa isi lase dulceata.
Adauga cartofii si amesteca usor ca sa rumeneasca putin.
Taie cozile afumate in bucati mai mici si pune-le peste cartofi.
Pune apa in cratita cat sa acopere cartofii si adauga pasta de bulion diluata. Amesteca si condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Lasa totul pe foc pana se patrund cartofii si carnea. Gusta si potriveste gustul, apoi inchide focul si lasa vasul acoperit.
Savureaza alaturi de castraveti murati sau ardei copti O bunatate de mancare, cu ingrediente simple si fara mult efort.
Incearca si reteta de Tocanita de vara din cartofi pe care o poti savura cu niste Castraveti murati.
Iti recomandam sa gatesti si reteta de Tocanita ungureasca de pui cu cartofi, o mancare savuroasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu coada afumata de porc - Reteta savuroasa si usor de preparat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|