Mancarica de cartofi cu coada afumata de porc - Reteta savuroasa si usor de preparat

Postat de privatelaura in Porc
23 Sep 2024 | 510 vizualizari
Mancarica de cartofi cu coada afumata de porc - Reteta savuroasa si usor de preparat

De cateva ori pe an, includ si afumatura in mancaruri, nu foarte des. Dar ne place gustul si o combinam cu varza sau cu cartofi. Mancarica aceasta de cartofi este una simpla, la care nu au nevoie de multe ingrediente si totul se gateste intr-o singura tigaie. Pentru aceasta Mancarica de cartofi cu coada afumata de porc - Reteta savuroasa si usor de preparat, am folosit urmatoarele ingrediente: cartofi, cozi afumate de porc, ceapa, bulion.

Ingrediente

  • Ingrediente Mancarica de cartofi cu coada afumata de porc - Reteta savuroasa si usor de preparat:
  • 1 kg cartofi
  • 2 cozi afumate de porc (sau alta afumatura)
  • 2 cepe potrivite
  • pasta de tomate (dupa gust)
  • 30 ml ulei de floarea soarelui
  • apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cum se prepara Mancarica de cartofi cu coada afumata de porc - Reteta savuroasa si usor de preparat:

Curata si spala cartofii si cepele.

Taie cartofii in cuburi potrivite, iar ceapa in cubulete.

Pune pe foc un wok mare sau o cratita si pune putin ulei de floarea soarelui. Adauga ceapa maruntita si lasa pe foc pana se inmoaie si devine transparenta. Las-o la foc mica sa isi lase dulceata.

Adauga cartofii si amesteca usor ca sa rumeneasca putin.

Taie cozile afumate in bucati mai mici si pune-le peste cartofi. 

Pune apa in cratita cat sa acopere cartofii si adauga pasta de bulion diluata. Amesteca si condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Lasa totul pe foc pana se patrund cartofii si carnea. Gusta si potriveste gustul, apoi inchide focul si lasa vasul acoperit.

Savureaza alaturi de castraveti murati sau ardei copti O bunatate de mancare, cu ingrediente simple si fara mult efort.

Incearca si reteta de Tocanita de vara din cartofi pe care o poti savura cu niste Castraveti murati.

Iti recomandam sa gatesti si reteta de Tocanita ungureasca de pui cu cartofi, o mancare savuroasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu coada afumata de porc - Reteta savuroasa si usor de preparat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor

Fasolea se pune la fiert in 3 ape. Ciolanul il punem la fiert separat pentru circa 1 ora. In vasul roman punem fasolea, ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si frunzele de ceapa verde...

Citeste continuarea

Snitel vienez cu cus-cus

Postat de timea

Snitel vienez cu cus-cus

Carnea o feliem si o batem cu ciocanul de snitele. (pentru a nu stropi in jur punem peste felia de carne o bucata de folie alimentara). Saram si piperam fiecare bucata de carne batuta. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2024, 17:41
la 24.09.2024, 06:12
la 25.09.2024, 20:04
Mancarica asta simpla se mananca mereu cu cea mai mare pofta!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking