Ingrediente
- 7-8 bucati de coasta
- 1 kg de cartofi
- 2 cepe
- 2 linguri pasta de ardei
- o frunza de dafin
- boia
- sare
- piper
- o legatura de marar
Mod de preparare
Spalam coastele si le punem intr-o oala la fiert. La jumatatea prepararii dam oala deoparte. Curatam ceapa si cartofii , ii spalam si taiem. Punem ceapa si cartofii intr-o cratita, adaugam coastele, frunza de dafin si cca 400 ml din lichidul in care au fiert . Dam cratita la cuptor pentru cca 25-30 de minute. Cand sunt cartofii fierti, adaugam pasta de ardei si condimentam cu boia, sare si piper. Mai lasam 4-5 minute, oprim focul si adaugam mararul tocat.
Servim cu muraturi sau salata preferata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|