Mancarica de naut

Postat de simona72 in Mancaruri de legume
17 Iul 2013 | 21151 vizualizari

Imi place tare mult nautul si-l consum mai ales in zilele de iarna. Nu mai facusem demult mancarica de naut si chair imi era dor. Nu-l ocoliti pentru ca este bogat în proteine, săruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier) și în complexul de vitamine B. Având o concentrație ridicată de proteine (24%), la care se adaugă și un procent consistent de hidrați de carbon și grăsimi, năutul are o valoare alimentară deosebită, înlocuind în buna parte proteinele din carne.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 17.07.2013, 17:02
Nu stiu cum este,n-am mancat niciodata.... dar apreciez munca ta...
la 17.07.2013, 17:05
ffffff buna si eu mai fac!!!
la 17.07.2013, 17:21
Bunaaaaaaaaaaa!!
la 17.07.2013, 17:27
ce bunaaa este imi place mult nautul, foarte gustos
la 17.07.2013, 17:31
hmm vreau o portie
la 17.07.2013, 17:38
bun
la 17.07.2013, 17:51
Ce bunatate ai facuuuut!
la 17.07.2013, 18:01
Exceptional!
la 17.07.2013, 18:46
la 17.07.2013, 18:52
buna mancare ai facut
la 17.07.2013, 19:48
Adauga comentariu...
la 17.07.2013, 20:18
buna buna
la 17.07.2013, 20:46
ce super arata
la 17.07.2013, 20:52
fain arata mancarica ta
la 17.07.2013, 21:05
Multumesc pt aprecierile voastre!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking