Mancarica de taitei de casa

Postat de girldandy in Pui
10 Apr 2014 | 7744 vizualizari
Mancarica de taitei de casa

Cred ca toate stim sa facem taietei de casa fie ca sunt cu oua fie ca sunt fara oua.O mincare simpla si usoara care o facea mama mea in trecut cind nu prea stia ce sa mai faca de mincare.Pentru aceasta mincare ne trebuie putine ingrediente.Pentru taietei cu oua ne trebuie:3oua, faina, praf de sare.Pentru taieteii de post ne trebuie apa faina si un praf de sare.

Ingrediente

  • taitei de casa,
  • 2 cepe,
  • bulion,
  • patrunjel,
  • aripioare de pui (pentru mancarea de taitei cu oua),
  • sare,
  • piper,
  • oregano.

Mod de preparare

Prajim aripioarele apoi le scoatem pe o farfurie. Tocam ceapa si o punem la calit in uleiul de la aripioare. Adaugam bulionul, lasam sa se caleasca ceapa cu bulionul, apoi umplem cratita cu apa si o lasa sa dea in clocot. Adaugam taiteii si-i lasam sa fiarba. Cand sunt aproape gata adaugam piperul, oreganul si carnea. Se poate servi cu salata de orice fel sau orice fel de muraturi.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

Postat de CameliaComan

Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Curatam ardeiul, il spalam si il taiem in cubulete. Curatam ceapa si o taiem pestisori iar morcovii in rondele. Feliile de kaizer...

Citeste continuarea

Chiftele de pui la cuptor

Postat de Lia1

Chiftele de pui la cuptor

Curatam pielita si apoi desprindem carnea fiarta de pe pulpele de pui. Eu le-am avut gata dezosate si despielitzate. Scurgem bine-bine de zeama. O taiem in bucatele si  o punem in robot....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2014, 10:39
la 10.04.2014, 10:47
la 10.04.2014, 11:03

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking