Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata

Postat de ela2015 in Vita
23 Sep 2016 | 3328 vizualizari
Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata

Ce poate fi mai savuros într-o zi rece de toamnă decât o mâncărică aburindă, plină de arome, servită cu cei dragi!  Și pentru că tot e sezonul pregătirilor de toamnă, am pus ardei copți pentru gust și o culoare veselă! :x 

Ingrediente

  • 700 gr. gulaș de vită;
  • 300 gr. ceapă albă, mărunțică;
  • 500 gr. cartofi albi;
  • 3 ardei kapia copți;
  • 200 ml. supă de vită / pui / legume;
  • 2 linguri cu ulei pentru prăjit;
  • sare și piper după gust;
  • câteva tulpini de usturoi verde;
  • 1/2 legătură de pătrunjel verde.

Mod de preparare

Pentru început, tăiem carnea în cuburi mai mici pentru a fierbe ușor.

Într-o tigaie, încingem uleiul și punem carnea la fript.

Carnea va lasa destulă zeamă și o lăsăm să fiarbă acoperit, până se pătrunde.

Între timp, pregătim legumele. Le spălăm, le curățăm de coji și le tocăm după preferință. 

După ce carnea este suficient de pătrunsă, adăugăm legumele crude. Amestecăm și adăugăm supa caldă. Lăsăm să fiarbă acoperit, la foc mic.

Când legumele sunt pe jumătate fierte, punem ardeii tăiați fâșii, tulpinile de usturoi tocate și mai fierbem aproximativ 10 minute.

La final potrivim gustul de sare și piper și ornăm cu verdeață.

Servim fierbinte / caldă cu murături și pâine proaspătă.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura cu carne de vita si telina

Postat de eumimi

Friptura cu carne de vita si telina

Taiem carnea in bucati potrivite si o punem intr-un vas de yenna. Adagam pasta de tomate, 1 cana de apa, telina tocata cuburi si ardeiul taiat julienne. Usturoiul il tocam marunt si il...

Citeste continuarea

Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue

Friptura de vita cu cartofi in sos rosu, la cuptor

Se spala pulpa de vitel si se portioneaza in cinci bucati. Se pun bucatile intr-o tava mica si inalta si se presara peste ele sare, putin piper negru macinat, o lingurita de boia de ardei dulce si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2016, 23:20
buna buna
la 23.09.2016, 23:24
O bunatate!
la 24.09.2016, 07:53
Pe gustul meu !!!!
la 24.09.2016, 09:47
o bunatate
la 24.09.2016, 09:59
Buna!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking