Ingrediente
- 700 gr. gulaș de vită;
- 300 gr. ceapă albă, mărunțică;
- 500 gr. cartofi albi;
- 3 ardei kapia copți;
- 200 ml. supă de vită / pui / legume;
- 2 linguri cu ulei pentru prăjit;
- sare și piper după gust;
- câteva tulpini de usturoi verde;
- 1/2 legătură de pătrunjel verde.
Mod de preparare
Pentru început, tăiem carnea în cuburi mai mici pentru a fierbe ușor.
Într-o tigaie, încingem uleiul și punem carnea la fript.
Carnea va lasa destulă zeamă și o lăsăm să fiarbă acoperit, până se pătrunde.
Între timp, pregătim legumele. Le spălăm, le curățăm de coji și le tocăm după preferință.
După ce carnea este suficient de pătrunsă, adăugăm legumele crude. Amestecăm și adăugăm supa caldă. Lăsăm să fiarbă acoperit, la foc mic.
Când legumele sunt pe jumătate fierte, punem ardeii tăiați fâșii, tulpinile de usturoi tocate și mai fierbem aproximativ 10 minute.
La final potrivim gustul de sare și piper și ornăm cu verdeață.
Servim fierbinte / caldă cu murături și pâine proaspătă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|