Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata

Postat de ela2015 in Vita
23 Sep 2016 | 3322 vizualizari
Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata

Ce poate fi mai savuros într-o zi rece de toamnă decât o mâncărică aburindă, plină de arome, servită cu cei dragi!  Și pentru că tot e sezonul pregătirilor de toamnă, am pus ardei copți pentru gust și o culoare veselă! :x 

Ingrediente

  • 700 gr. gulaș de vită;
  • 300 gr. ceapă albă, mărunțică;
  • 500 gr. cartofi albi;
  • 3 ardei kapia copți;
  • 200 ml. supă de vită / pui / legume;
  • 2 linguri cu ulei pentru prăjit;
  • sare și piper după gust;
  • câteva tulpini de usturoi verde;
  • 1/2 legătură de pătrunjel verde.

Mod de preparare

Pentru început, tăiem carnea în cuburi mai mici pentru a fierbe ușor.

Într-o tigaie, încingem uleiul și punem carnea la fript.

Carnea va lasa destulă zeamă și o lăsăm să fiarbă acoperit, până se pătrunde.

Între timp, pregătim legumele. Le spălăm, le curățăm de coji și le tocăm după preferință. 

După ce carnea este suficient de pătrunsă, adăugăm legumele crude. Amestecăm și adăugăm supa caldă. Lăsăm să fiarbă acoperit, la foc mic.

Când legumele sunt pe jumătate fierte, punem ardeii tăiați fâșii, tulpinile de usturoi tocate și mai fierbem aproximativ 10 minute.

La final potrivim gustul de sare și piper și ornăm cu verdeață.

Servim fierbinte / caldă cu murături și pâine proaspătă.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vitel

Postat de Nadyne

Tocanita de vitel

 Carnea de vitel se spala si se taie bucati mai mici.  Ceapa curatata si spalata se taie pestisori.   Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii nu...

Citeste continuarea

Friptura aromata de vitel cu cartofi

Postat de mihaelar63

Friptura aromata de vitel cu cartofi

Carnea se spala, se curata de pielite si se portioneaza felii. Cartofii se curata se spala, se taie in felii pe lung si se pun la fiet in apa cu sare. Intr-o tigaie se pune la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2016, 23:20
buna buna
la 23.09.2016, 23:24
O bunatate!
la 24.09.2016, 07:53
Pe gustul meu !!!!
la 24.09.2016, 09:47
o bunatate
la 24.09.2016, 09:59
Buna!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking