Rulouri din carne de manzat

Postat de panacris in Vita
24 Ian 2016 | 4687 vizualizari
Rulouri din carne de manzat

O ediție reviziuită a rulourilor din carne de mânzat. Ușor, ușor o să mă împrietenesc cu carnea de mânzat ;) 

Ingrediente

  • Carne de mânzat feliat subțire ( snițel) 16 bucăți,
  • Sare iodată,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Muștar cu busuioc 4 linguri,
  • Bacon 16 bucați, cca. 200 g,
  • Castraveți acri 4 bucați,
  • Ulei de măsline,
  • Cleme pentru rulade.
  • Morcovi 1 bucată,
  • Apio 2 tije,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Păstârnac ½ bucată,
  • Pătrunjel rădăcină ½ bucată.

Mod de preparare

Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează cu sare, piper, apoi se ung cu muștar. Pe fiecare bucată de carne asezonată, se așează o felie de bacon, bastonașe de castravete acru, apoi se rulează, se prind cu scobitori sau cleme speciale pentru rulade. P.S. De data asta chiar nu a fost nevoie să le fixez cu cleme, au rămas rulate, deoarece carnea a fost foarte subțire ;) Legumele se curăță, se feliază și se pun la călit cu puțin ulei de măsline în Kukta, vasul minunat cu subpresiune.

Rulorile obținute se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, pe fiecare parte. După ce s-au rumenit se  așează pe patul de legume călite din Kukta, se adaugă apă, atât cât să le acopere, apoi vasul se închide ermetic și se lasă la fiert, după ce începe să fluiere :D, cca. 60 de minute.  După ce timpul s-a scurs, se deschide cu atenție vasul, se transfer rulourile și legumele, într-un vas termorezistent, ce se introduce în cuptorul preîncins cca. 15 minute la 200 grade, atât cât să se rumenească un pic. Spor și poftă bună!

 Rulorile se servesc fierbinți acompaniate de piure din cartofi în cazul nostru, dar deobicei cu varză roșie călită și găluște din cartofi, nemțești ;) Spor și poftă bună! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de manzat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu piure de mazare

Postat de papabundetot

Chiftelute cu piure de mazare

Pentru piure: Am pus o oala cu apa si sare la foc,iar cand a inceput sa fiarba, am adaugat boabele de mazare congelate, pe care le-am lasat in oala aproximativ 2 minute, dupa care le-am...

Citeste continuarea

Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval

Postat de mihaelar63

Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval

Iata cum se prepara Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval: Feliile de carne se subtiaza cu batatorul de snitele . Se condimenteaza cu sare,rozmarin si piper negru macinat ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2016, 17:19
bune bune
la 24.01.2016, 17:25
la 24.01.2016, 17:37
pe bun ce-ai facut tu acolo
la 24.01.2016, 17:46
Super faine!
la 24.01.2016, 17:47
Bun ce-ai facut acolo!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking