Mazare cu chiftelute de porc

Postat de danadanutza23 in Porc
4 Oct 2016 | 4346 vizualizari
Mazare cu chiftelute de porc

Ingrediente

  • Pentru chiftelute:
  • 1 kg carne tocata de porc 
  • 1 ou
  • piper
  • delikat
  • marar
  • usturoi dupa gust
  • 1 morcov
  • jumatate de ardei rosu
  • pesmet
  • Pentru mazare :
  • 1 Kg mazare
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 1 jumatate de ardei rosu
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de faina

Mod de preparare

Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cea mai fina sau folosim robotul de bucatatie. Ardeiul il tocam cat de marunt putem. Punem intr-un vas carnea, mararul tocat marunt, oul, sare, piper si usturoiul si le amestecam bine. Formam chiftelutele si le prajim in ulei bine incins.  Pentru mazare tocam ceapa,ardeiul marunt morcovul il dam pe razatoare si le calim bine, apoi punem rosia tocata marunt si mazarea. Condimentam dupa gust cu sare, piper si putin marar si punem apa cat cuprinde. Separat amestecam  faina cu apa sau lapte si cand mazarea este fiarta punem amestecul de faina si amestecam sa nu se faca cocoloase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu chiftelute de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu piure de mazare

Postat de papabundetot

Chiftelute cu piure de mazare

Pentru piure: Am pus o oala cu apa si sare la foc,iar cand a inceput sa fiarba, am adaugat boabele de mazare congelate, pe care le-am lasat in oala aproximativ 2 minute, dupa care le-am...

Citeste continuarea

Chiftelute gratinate, cu mazare verde

Postat de Sidy

Chiftelute gratinate, cu mazare verde

Amestecam bine toate ingredientele pentru chiftelute si cu mana umezita cu apa facem chiftelutele, apoi le punem intr-un vas termorezistent uns cu putin unt sau ulei.Eu le-am pus in vasul roman pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2016, 18:33
bun
la 04.10.2016, 19:10
ce mancare buna
la 04.10.2016, 20:30
la 04.10.2016, 20:35
la 05.10.2016, 09:28

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking