Mazare cu mini fileuri din piept de pui

Postat de TAB1TA in Pui
23 Mai 2020 | 2315 vizualizari
Mazare cu mini fileuri din piept de pui

O mancarica usoara si gustoasa.

Ingrediente

  • 400 g mini fileuri piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras
  • 2 kg mazare tanara congelata (puteti folosi si doar 1 kg)
  • 500 g rosii pasate
  • 3 linguri ulei
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se toaca ceapa.
Ardeiul se toaca cubulete.
Intr-o cratita se pune uleiul. Se pun bucatile de pui. Se adauga 1 cana cu apa. Se acopera cratita cu capac. Se fierbe inabusit.
Se poate adauga din cand in cand cate o cescuta de apa daca observam ca a scazut apa.
Dupa 20-30 de minute se adauga ceapa si se amesteca usor. Se pune capacul.
Dupa 2-3 minute se adauga ardeiul. Dupa alte cateva minute, dupa ce ardeiul s-a inmuiat putin, se adauga mazarea. Se mai adauga apa.
Se adauga sarea. Se mai lasa sa fiarba 5 - 10 minute. Se adauga rosiile pasate. Se amesteca usor si se lasa sa mai fiarba inca 5 minute cu capacul acoperit.
Se opreste focul. Se adauga mararul. Se amesteca usor.Se pune capacul si se mai lasa cateva minute pana se mai racoreste putin.
Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu mini fileuri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ostropel cu pui de curte

Postat de eumimi

Ostropel cu pui de curte

Fierbem carnea de pui. Calim usturoiul impreuna cu carnea de pui, adaugam rosiile date pe razatoare si lasam la fiert inca 20-25 de minute. Potrivim de sare si piper si adaugam verdeata...

Citeste continuarea

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Postat de mirela0911

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Se spala pieptul de pui, se sterge de surplusul de apa si se taie in felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr- cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se pun bucatile de carne...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2020, 10:28
la 23.05.2020, 10:39
Foarte buna, ne place!
la 23.05.2020, 10:47
la 23.05.2020, 10:49
Motan
la 23.05.2020, 10:49
Multumesc frumos Madi.

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking