Ingrediente
- 400 g mini fileuri piept de pui
- 1 ceapa
- 1/2 ardei gras
- 2 kg mazare tanara congelata (puteti folosi si doar 1 kg)
- 500 g rosii pasate
- 3 linguri ulei
- marar
- sare
Mod de preparare
Se curata si se toaca ceapa.
Ardeiul se toaca cubulete.
Intr-o cratita se pune uleiul. Se pun bucatile de pui. Se adauga 1 cana cu apa. Se acopera cratita cu capac. Se fierbe inabusit.
Se poate adauga din cand in cand cate o cescuta de apa daca observam ca a scazut apa.
Dupa 20-30 de minute se adauga ceapa si se amesteca usor. Se pune capacul.
Dupa 2-3 minute se adauga ardeiul. Dupa alte cateva minute, dupa ce ardeiul s-a inmuiat putin, se adauga mazarea. Se mai adauga apa.
Se adauga sarea. Se mai lasa sa fiarba 5 - 10 minute. Se adauga rosiile pasate. Se amesteca usor si se lasa sa mai fiarba inca 5 minute cu capacul acoperit.
Se opreste focul. Se adauga mararul. Se amesteca usor.Se pune capacul si se mai lasa cateva minute pana se mai racoreste putin.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu mini fileuri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|