Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc

Postat de mihaelar63 in Paste
30 Iun 2020 | 2125 vizualizari
Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc

  Ce faci repede de pofta si de foame ? Raspunsul potrivit:  paste . Daca  lucrezi eficient , organizat si rapid  in 15 minute ai pus pe masa  mancarea .Medaglioni- o frumusete de paste umplute cu busuioc si nuci de pin .

Ingrediente

  • 250 gr medaglioni cu busuioc si nuci de pin
  • 150 gr sunca
  • 150 gr mozzarellla proaspata
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 tija usturoi verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • frunzulite de busuioc verde

Mod de preparare

  •   Porniti  la inceput fierbatorul si incalziti apa  pentru paste .
  • Maruntiti usturoiul verde  si sunca.
  • Feliati mozzarella in rondele .
  • Puneti apa  din fierbator in oala pe aragaz . Sarati .
  • Cand apa clocoteste fierbeti pastele  respectand timpul indicat pe ambalaj.
  • Atentie , sunt paste artizanale si trebuie eventual limpezite cu apa rece daca nu le folositi imediat .
  • Sotati usor in ulei de masline , usturoiul si sunca.
  • Eu am pus mai intai sunca si am lasat pana a devenit usor crocanta .
  • Usturoiul sepune mai tarziu pentru ca fiind tanar , s-ar pute aarde si deveni amarui.
  • Pastele se scurg de apa si se distribuie in farfurii .
  • In mod egal distribuiti peste ele cubuletele de sunca  si uleiul in care s-au prajit.
  • Continuati cu rondelele de mozzarella . Peste acestea puneti cate o frunza de busuioc verde .
  • La sfarsit piparati cu piper negru proaspat macinat .
  • Italienii ar fi dat o nota finala cu un plusa de ulei de masline .
  • Cum eu nu sunt italianca , am sarit peste pasul acesta :D

 Buon appetito !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu ton si ciuperci

Postat de caroline

Paste cu ton si ciuperci

Incepem prin a pune o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand, pentru a...

Citeste continuarea

Tocana de strozzapreti cu fasole pastai si pasta de tomate

Postat de gurita_ta2005

Tocana de strozzapreti cu fasole pastai si pasta de tomate

Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie impreuna cu putin unt. Dupa cateva minute adaugam ulei de masline si fasolea pastai scursa de zeama. Punem pasta proaspata,acoperim cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2020, 18:13
Nu am mancat asa ceva dar la cum arata, sigur e bun!
la 30.06.2020, 18:16
Mirela , am incercat sa fac o combinatie care , daca s-ar fi racit putin , tot buna ar fi . Am pus la casertola si am ers la gradina , la munca
la 30.06.2020, 18:27
Interesant! Arata bine!
la 30.06.2020, 18:45
Bun bun!
la 30.06.2020, 18:52

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking