Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc

Postat de mihaelar63 in Paste
30 Iun 2020 | 2190 vizualizari
Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc

  Ce faci repede de pofta si de foame ? Raspunsul potrivit:  paste . Daca  lucrezi eficient , organizat si rapid  in 15 minute ai pus pe masa  mancarea .Medaglioni- o frumusete de paste umplute cu busuioc si nuci de pin .

Ingrediente

  • 250 gr medaglioni cu busuioc si nuci de pin
  • 150 gr sunca
  • 150 gr mozzarellla proaspata
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 tija usturoi verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • frunzulite de busuioc verde

Mod de preparare

  •   Porniti  la inceput fierbatorul si incalziti apa  pentru paste .
  • Maruntiti usturoiul verde  si sunca.
  • Feliati mozzarella in rondele .
  • Puneti apa  din fierbator in oala pe aragaz . Sarati .
  • Cand apa clocoteste fierbeti pastele  respectand timpul indicat pe ambalaj.
  • Atentie , sunt paste artizanale si trebuie eventual limpezite cu apa rece daca nu le folositi imediat .
  • Sotati usor in ulei de masline , usturoiul si sunca.
  • Eu am pus mai intai sunca si am lasat pana a devenit usor crocanta .
  • Usturoiul sepune mai tarziu pentru ca fiind tanar , s-ar pute aarde si deveni amarui.
  • Pastele se scurg de apa si se distribuie in farfurii .
  • In mod egal distribuiti peste ele cubuletele de sunca  si uleiul in care s-au prajit.
  • Continuati cu rondelele de mozzarella . Peste acestea puneti cate o frunza de busuioc verde .
  • La sfarsit piparati cu piper negru proaspat macinat .
  • Italienii ar fi dat o nota finala cu un plusa de ulei de masline .
  • Cum eu nu sunt italianca , am sarit peste pasul acesta :D

 Buon appetito !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medaglioni cu sunca, mozzarella si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana

Postat de mirela0911

Tagliatelle cu sunculita taraneasca si sos de smantana

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. La final, se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga de apa. Ceapa se taie marunt....

Citeste continuarea

Paste cu ton si dovlecel

Postat de sufletista

Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert, intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele, lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj, Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit cca 1 min...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2020, 18:13
Nu am mancat asa ceva dar la cum arata, sigur e bun!
la 30.06.2020, 18:16
Mirela , am incercat sa fac o combinatie care , daca s-ar fi racit putin , tot buna ar fi . Am pus la casertola si am ers la gradina , la munca
la 30.06.2020, 18:27
Interesant! Arata bine!
la 30.06.2020, 18:45
Bun bun!
la 30.06.2020, 18:52

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking