Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.

Postat de dicarmencitta1957 in Peste
24 Feb 2010 | 9749 vizualizari
Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.

by dicarmencitta1957 Cum eu sunt fan peste si mancam destul de des peste, a trebuit sa invat sa-l fac in mai multe moduri.

Ingrediente

  • 1 medalion de rechin
  • 1 castronel de orez salbatic
  • 50 gr unt
  • 10 boabe de struguri negri
  • 10 boabe de struguri albi
  • 1 mar verde
  • 1/2 varza chinezeasca
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 1/2 varza romaneasca
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • cateva boabe de piper(cat mai multe si mai colorate)
  • menta uscata si cateva frunzulite de menta, pentru ornat
  • un praf de tarhon..

Mod de preparare

Pregatim medalionul de rechin, il spalam in mai multe ape si il vom pune intr-o tava yena la cuptor bine captusit cu niste boabe de struguri negri si albi si feliute de mar verde si lamaie.Acest rechin il vom pune la cuptor pentru 30 de minute cel putin.Separat facem salata.Orezul dupa ce a fost spalat bine si tinut in apa inainte sa-l punem la fiert,il vom pune in apa de trei ori cantitatea lui si il vom fierbe conform instructiunilor de pe punga.In apa in care fierbem orezul adaugam si un cubulet de unt si vegeta.Dupa ce am scos pestele din cuptor il asezam pe un platou, alaturi de garnitura de orez salbatic si o salata de vara din varza chinezeasca,varza alba,ardei rosu,ceapa rosie,2 rosii si condimentele care ne plac mai mult.Culoarea rechinului este mai inchisa din cauza boabelor de struguri negri,pe viitor voi pune doar struguri albi.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi

Postat de Ina

Crap cu bulion, lamaie si mujdei de usturoi

Crapul se curata, se spala, se da sare si piper si se freaca cu usturoi. Se asaza intr-o tava cu ulei, in care s-a pus o bucata de hartie de copt pentru ca pestele sa nu se prinda de tava....

Citeste continuarea

Crochete de ton

Postat de xana

Crochete de ton

Taiem ceapa si usturoiul cat se poate de marunt, tocam patrunjelul, zdrobim cartoful fiert si le amestecam cu celelalte ingrediente. Pesmet am pus cca 2-3 linguri, atat cat sa se lege bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2010, 22:50
cu struguri si mar n-am mancat inca am sa preiau si eu reteta
la 25.02.2010, 11:57
Este foarte bun,pe viitor am sa pun doar albi,mi-a stricat decorul strugurii negri
la 25.02.2010, 20:02
Super prezentare
la 03.03.2010, 08:02
delicios,delicios
la 09.03.2010, 12:08
Asa este Medi,ca doar noi doua suntem fan peste.Multumesc pentru comentarii.

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking