la 16.02.2011, 16:32 am venit si eu la masa este buna si gustoasa si bucatareasa frumoasa
la 16.02.2011, 16:34 adinacarla cu mare drag te servesc
la 16.02.2011, 16:34 la preparatele chinezesti nu rezist unt pregatita sa-mi dai si mie o portie
la 16.02.2011, 16:36 cu mare drga mamaelena
la 16.02.2011, 16:44 Ce deosebit
la 16.02.2011, 16:54 foarte bun
la 16.02.2011, 16:54 tare bun..si ce turnulet frumos
la 16.02.2011, 17:04 foarte bun si arata fff bine dar ce ma distrati ca in general numiti o mancare cu orez "chinezeasca" , nu exista asa ceva, pai ce numai chinezii mananca orez, in primul rand ca mancare "chinezeasca" nu exista ca ei au un teritoriu asa intins, si sunt asa multi ca au mii de mancaruri !!!! si retete ! cu condimente si minuni de care nu am auzit noi veci ! si in al doilea rand ca fastfood-urile din europa si america pe unde sunt chinezoi, chinezesti au cateva meniuri tipice (care probabil in china nu le stie nici musca) cu orez si mult zahar (bune dar fastfood daca mananci prea des te ingrasi ca purcelusul) ....
deci zice-ti domne orez cu nustiu ce pe langa, ce chinezesc... , lasati chinezii in treaba lor.
la 16.02.2011, 17:06 Lia intai am gustat si am constatat ca e prea putin,iar pe urma am papat tot
la 16.02.2011, 17:08 ruxyrux multumesc
la 16.02.2011, 17:10 motanel
luk ma bucur ca va place
la 16.02.2011, 17:21
la 16.02.2011, 17:27 Rivka draga, eu i-am dat numele acestei retete, tinand cont de ingredientele folosite la preparare, care sant specifice asiaticilor...ma refer la sosuri si amidon. Nu m-am referit deloc la orez, care defapt este garnitura preparatului. In rest...nu comentez.
la 16.02.2011, 17:28 cris sa-ti fie de bine draga mea
la 16.02.2011, 17:30 divainbucatarie ma bucur ca-ti place