la 16.02.2011, 17:41 sosurlle le am cu pulpe pot face nu? maine cumpar restul si ma apuc
la 16.02.2011, 18:01 mitinita
la 16.02.2011, 18:03 kamy se poate si cu pulpa, dar sa elimini grasimea si pielea si va fi la fel de bun
la 16.02.2011, 18:31 Imi place mult mancarea chinezeasca
la 16.02.2011, 19:04
la 16.02.2011, 19:07 pap si de aici
la 16.02.2011, 20:49
la 16.02.2011, 21:21 Lia,chinezesc-nechinezesc conteaza ca arata foarte bine si are si ingrediente specifice tarilor "galbejite "..(asa le zic eu)...deci primesc o portie mica,mica? ..
la 16.02.2011, 22:32 Foarte bun,o adevarata delicatesa si arata super bine
la 16.02.2011, 22:42 Ce meniu special!
la 16.02.2011, 22:55 ce bunatate
la 17.02.2011, 09:54 mena te servesc cu mare drag
la 17.02.2011, 09:55 aziz
tanyapatap
la 17.02.2011, 09:57 elena
nicoleta cu mare drag va servesc si pe voi