Merluciu arctic norvegez Stoccafisso

Postat de alba_zori in Peste
19 Sep 2012 | 5604 vizualizari

Merluciu conservat de origine Norvegiana se numeste Stoccafisso,Stocco,Stockfish,si cred Halibut,asemenea este si bacala,tot merluciu,are un miros specific de peste care poate inspaimanta pe careva,dar copt bine cu arome potrivite devine o carne deosebit de delicioasa,alba ca zapada,se poate coace in mai multe feluri,fiert,la gratar si condimentat,fript in aluat,sau metoda mea in sos cu cartofi,ca la pizzaiola,deci foarte bun.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 20.09.2012, 08:36
cred ca e tare bun!!
la 20.09.2012, 08:37
Ce bine arata
la 20.09.2012, 10:52
multumesc pentru aprecieri,si va imbratisez pe toate
la 20.09.2012, 11:47
la 20.09.2012, 12:27
bun,bun
la 20.09.2012, 21:29
bun
la 21.09.2012, 07:57
la 23.09.2012, 09:12
la 12.11.2012, 15:57
un deliciu....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking