Merluciu arctic norvegez Stoccafisso
Postat de alba_zori in Peste 19 Sep 2012 | 5621 vizualizari
Merluciu conservat de origine Norvegiana se numeste Stoccafisso,Stocco,Stockfish,si cred Halibut,asemenea este si bacala,tot merluciu,are un miros specific de peste care poate inspaimanta pe careva,dar copt bine cu arome potrivite devine o carne deosebit de delicioasa,alba ca zapada,se poate coace in mai multe feluri,fiert,la gratar si condimentat,fript in aluat,sau metoda mea in sos cu cartofi,ca la pizzaiola,deci foarte bun.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 19.09.2012, 23:41
delicios
la 19.09.2012, 23:43
multumesc mult
la 19.09.2012, 23:51
ahh vroiam sa zic ca se aseamana putin putin,ca supa de peste bouillabaisse,cred ca se scrie asa,doar ca eu am optat doar cu peste,dar odata am sa incerc supa aia faimoasa,va imbratisez
la 20.09.2012, 00:40
Interesant modul tau de preparare
la 20.09.2012, 00:42
multumesc draguta,e specialitate din zona
la 20.09.2012, 00:44
si sa nu zic ca de fiecare data cand fac mama prietenului meu tot imi da sfaturi..trebuie ceapa..marar finochio,etc..ei asa fac,eu cand am pun,cand nu..nu..cred ca si tu ai facut asa??
la 20.09.2012, 00:44
Stiu si aici se face,sotului ii place mult...
la 20.09.2012, 00:48
eu il fac in alt mod...cand o sa-l pregatesc o sa pun reteta...
la 20.09.2012, 01:07
ok,ma bucur ca ii place,acum e perioada la pesce stocco,am mai mancat pe gratar si condimentat cu ulei lamaie,patrunjel,in alt fel pana acum nu am mancat.aici se mananca ca fel principal cu paine uscata si inmuiata in sos.le place la toti
la 20.09.2012, 08:05
tare bine arata
la 20.09.2012, 08:05
vin la masa
la 20.09.2012, 08:08
Ce bunatate!
la 20.09.2012, 08:09
Interesanta reteta
M-ar tenta o supa de peste pornind de la aceasta reteta
la 20.09.2012, 08:34
Si eu vin la masa
COMENTEAZA