Ingrediente
- 1 kg cartofi noi
- 700 g trunchi de merluciu
- 1 legatura de marar
- coaja de lamaie proaspat rasa
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Cartofii se spala, se sareaza si se asaza intr-un cos de bambus cu diametrul cu 20 cm.
Deasupra cartofilor se pun bucatile de merluciu, amestecate cu marar, coaja de lamaie si sare.
Cosul de bambus se asaza pe suportul de inox pentru aburi al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se seteaza programul STEAM pentru 15 minute pe pozitia HIGH.
Se inchide supapa pentru abur si se apasa pe START.
Dupa ce programul s-a terminat, se mai lasa 10 minute cu capacul pus, apoi se elibereaza aburul cu ajutorul unei ustensile de bucatarie.
Se deschide capacul si se scoate cosul de bambus.
Pestele si cartofii la abur se servesc alaturi de o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|