Mic dejun a la Cheia De Gat

Postat de Mutulica in Salate
16 Apr 2016 | 2704 vizualizari
Mic dejun a la Cheia De Gat

Rosiile au ajuns pe masa romanilor abia in secolul XIX, cand occidentalii erau deja satui de ele si stiau ca aceste „fructe al dragostei”, cum li se mai spunea,  au o multime de proprietati, dar niciuna in domeniul iubirii: acelasi lucru se poate spune despre lacasurile uriase ale tuturor cultelor construite din negura timpurilor pana in zilele noastre ca semn al puterii unor oameni ambitiosi.    Pentru ca sunt singur la masa, o sa ma trezesc vorbind si o sa spun ca eu vad viitorul slujbelor religioase intr-o  cladire multifunctionala comuna in care fiecare sa-si gaseasca locul... Asta dupa muuulti ani de educatie... si dupa multe facturi umflate platite tot de noi, aia inca multi si prosti.

Ingrediente

  • o ciorchina rosii cherry
  • un fir de ceapa verde
  • 100 g branza de oaie
  • 30 ml ulei
  • cateva fire de marar verde

Mod de preparare

Tai in patru o mana de rosii cherry pentru ca cele obisnuite in aceasta perioada a anului imi par de plastic (puteti sa folositi orice rosii doriti) si toc un fir de ceapa verde .

Peste toata aceasta salata de rosii cherry sau orice alt soi (nu stiu ce preferati dumneavoastra si nu sunt sigur ce prefera Dumnezeu) radeti branza de oaie, presarati marar, apoi adaugati ulei dupa gust si buzunar (de floarea soarelui sau de masline) si la sfarsit va rog sa ma priviti asemenea celor ce traiesc intr-o lume normala, care au intelegerea faptului ca autorii nu pot mai mult, cand aud un cantecel simplut fredonat de chiulaii mai putin dotati de la ora de religie.

Tipsuri

Nu este obligatoriu sa o mancati dimineata. Se poate si seara, musai sa fiti cu mintea treaza!  Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun a la Cheia De Gat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de vinete cu ardei copt, editia 2, revizuita

Postat de panacris

Salata de vinete cu ardei copt, editia 2, revizuita

Ceapa roșie se curăță, se toacă mărunt și se mixează energic cu puțină sare și ulei, cca. 3 minute. Apoi se adaugă vinetele tocate cu un cuțit de lemn, amestecându-se energic...

Citeste continuarea

Salata de pui cu ciuperci si porumb

Postat de mirela0911

Salata de pui cu ciuperci si porumb

Se spala pieptul de pui si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Dupa ce nu mai face spuma, se adauga sarea, boabele de piper si foaia de dafin. Se lasa pe foc pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2016, 19:54
chiar salivez cu gandul la o astfel de salata. N-am rosii cherry asa ca nu-mi fac
la 16.04.2016, 19:55
Excluzand mararul asa mananca si baietii mei...mie imi place si cu marar si castravete....dar branza separat, nu terciuita acolo...
la 16.04.2016, 19:56
) Cleme, am testat-o
la 16.04.2016, 19:57
Combinatia de rosii cu branza de oaie e super buna
la 16.04.2016, 19:58
Claudia, cel mai bine e cu rosie de-a noastra, zemoasa, dar merge si cu cherry

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking