Ingrediente
- 1 ou
- 1 lingura faina neagra
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 varf de cutit praf de copt
- un praf de sare
- 2 felii muschi afumat
- 50 g. cascaval Delaco
- ardei gras rosu pentr ornat
- 1 lingurita ulei pentru uns forna
Mod de preparare
Intr-un castron se amesteca oul,faina,sarea,praful de copt si uleiul.
Forma din ceramica se unge cu putin ulei.
Intreaga compozitie se toarna in forma,iar deasupra se pun muschiul de porc taiat felii subtiri si cascavalul ras.
Se orneaza cu 3 felii de ardei si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 20 de minute.
L-am servit alaturi de un pahar cu lapte batut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cald" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|