Ingrediente
- Paine feliata
- un ardei gras rosu
- 10 felii de cascaval
- 10 felii de sunca/kaizer
- 3-4 fire de ceapa verde
- cateva cuburi de unt
Mod de preparare
Intr-un vas/tava asezam hartie de copt (cu dimensiuni mai mari, astfel incat sa putem acoperi continutul), asezam feliile de paine, iar printre acestea cascavalul, kaizerul/sunca si ardeiul gras taiat rondele.
Presaram ceapa verde tocata marunt, adaugam cubuletele de unt si asezam foia de copt parte peste parte.
Punem vasul in cuptorul incins pentru 20 de minute, dupa care desfacem hartia si lasam sa se rumeneasca usor, pentru inca 10 minute.
Optional, inainte de a scoate vasul din cuptor, se poate presara putin cascaval ras.
Se serveste cald. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun cald" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|