Ingrediente
- Pentru omleta
- 2 oua mari fiecare cu cate 2 galbenusuri
- 1 carnat Ignis popular de la Sergiana
- cascaval
- 4 fire de ceapa verde
- sare
- piper
- Porcarii de sezon de la Sergiana
- toba gelatinoasa
- rulada din piept de porc
- slaninuta afumata
- ceai negru pe post de digestiv
- mustar
- ceapa verde
- bagheta rustica
Mod de preparare
Ouale cu un praf de sare si piper le batem bine, adaugam ceapa taiata marunt. Separat taiem carnatul rondele subtirele, le punem in tigaia incinsa si le intoarcem de pe o parte pe alta, un minut pe o parte, un minut pe cealalta parte.
Le scoatem si le amestecam cu oul, apoi radem niste cascaval, cat ne lasa inima. rasturnam totul in tigaia incinsa si rumenim o delicioasa omleta. Scoatem omleta si o asezam pe un platou de lemn, taiem porcariile, le asezam frumos si pe ele, pregatim ceaiul, rupem bagheta si ne apucam sa savuram un delicios mic dejun... Sa aveti pofta, noi am avut....
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun copios" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|