Mic dejun fitos

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
6 Mar 2011 | 7161 vizualizari
Mic dejun fitos

Imi facuse Gabita mai zilele trecute o pofta cu painicile ei umplute cu ou,ca musai a fost sa purced si eu sa-mi fac.Multam Gabita,tare bune au fost si eu zic ca's si elegante.

Ingrediente

  • 3 chifle
  • 3 oua
  • felii de branza topita
  • sare,piper
  • unt

Mod de preparare

Se taie un capacel la chifle si se scobesc de miez,atat cat sa facem loc oului.Chiflele mele au fost mai mititele,dar m-am descurcat cu ele(macar ca nu mi-ar fi parut rau sa fie mai "incapatoare" la cate de bune sunt)

Data viitoare cred ca am sa pun si niste bucatele de sunca inainte de a pune oul.

Se sparge cate un ou in fiecare chifla.Se pune sare si piper deasupra.Ungem un vas de ceramica cu unt si asezam painicile inauntru.

Dupa sfatul Gabitei,am pus deasupra folie de aluminiu,pentru ca painicile sa nu se usuce prea tare ,fiind un cuptor obisnuit.

Le-am lasat la cuptor cam 20 de minute(imi place oul sa fie mai patruns),apoi am presarat bucatele de branza topita si am mai lasat putin la cuptor.

Am pus deasupra si cate o chifteluta si gata micul dejun.S-a mancat mult mai rapid decat s-a facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun fitos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (54)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tarta cu telemea, praz si ciuperci de padure

Postat de Ina

Tarta cu telemea, praz si ciuperci de padure

Pregatim intai aluatul: Punem intr-un vas untul (pastrat la temperatura camerei), oul, sarea si 250g de faina. In faina adaugata facem o gropita, turnam amoniacul si-l stingem cu o lingura de...

Citeste continuarea

Clatite cu telemea si marar

Postat de mitinita

Clatite cu telemea si marar

Intr-un bol se pune faina, bicarbonatul, praful de copt si sarea. Se pun ouale, telemeaua sfaramata, mararul si laptele intr-un bol si se amesteca. Se adauga compozitia in bolul cu faina. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2011, 11:09
cand este vorba de fite hop si eu
la 06.03.2011, 11:15
vreau si eu una dia ,dar las ca mi oi face
la 06.03.2011, 11:23
dar ce fitoase sunt
la 06.03.2011, 11:26
Cris macar la mancare sa fim si noi fitoase
la 06.03.2011, 11:28
Chiar brunch fitzosel...vin si eu ma primesti? Sunt cuminte si pap tot

Vezi toate comentariile (54)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking