Caracatita in stil asiatic
Postat de Ksenya
Intr-o cratita punem apa la foc, cand a inceput sa clocoteasca, cu ajutorul unui cleste scufundam caracatita pentru 10-15 secunde si o dam deoparte. Apa o aruncam. Lasam sa...
Citeste continuareaUn preparat delicios gata in 15 minute . Regret ca nu am avut rabdare sa fac niste poze mai pe masura gustului .
Ingrediente
Mod de preparare
Daca ti-a placut reteta noastra "Midii picante cu portocale si taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|
Postat de Ksenya
Intr-o cratita punem apa la foc, cand a inceput sa clocoteasca, cu ajutorul unui cleste scufundam caracatita pentru 10-15 secunde si o dam deoparte. Apa o aruncam. Lasam sa...
Citeste continuareaPostat de AlexTeacher
Puneti o oala cu apa si 1 lingurita de sare pe foc. In momentul in care clocoteste adaugati homarul proaspat, viu (da, stiu, e dureros, dar ce sa faci...) si puneti capacul; Lasati-l acolo...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|