Miel la proțap

Postat de panacris in Oaie
28 Apr 2013 | 16036 vizualizari

Postez această rețetă, în avanpremiera Sărbătorilor Pascale. Rețeta o împart în mod egal cu soțul, suntem mereu o echipă, el se ocupă de partea grosieră, eu de detalii! Este ”indicat” să aveți minim cca. 10-15 musafiri la acest festin! Baiț-ul este esențial, păstrează carnea moale și îi dă aromă plăcută.Trebuie să aveți răbdare, ca să savurați momentul final, coacerea durează aprox. 4-5 ore!

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 30.04.2013, 10:57
Gaby
la 30.04.2013, 10:57
Diana
la 30.04.2013, 10:58
Lilyan
la 30.04.2013, 10:58
Kuki
la 30.04.2013, 10:58
Ruxy
la 30.04.2013, 13:03
VAAALELEUU..DAR CE MINUNATIE AI PREGATIT!!!
la 16.12.2013, 12:17
foarte gustos mielul

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking